Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες και ενισχυμένοι άνεμοι

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Θερμοκρασία στους 15 βαθμούς στα βόρεια και 16 με 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά . Αρκετό κρύο στα βόρεια νωρίς το πρωί

• Παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ με τάση εξασθένησης

Για την Πέμπτη προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και πρόσκαιρα στην Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν

στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση προς το βράδυ . Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 18 και τοπικά στη νότια Κρήτη τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από αργά το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα