Καιρός: Αστάθεια και καλές θερμοκρασίες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Αστάθεια κυρίως την Κυριακή στα ηπειρωτικά Θερμοκρασία σε μικρή πτώση Δευτέρα έως Τετάρτη Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 και στα νότια τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη τη Θεσσαλία, τη Στερεά και από το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού

Αιγαίου. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 03-05-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και, κυρίως τις πρωινές ώρες, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειότερα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια και δυτικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 04-05-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα νότια, και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΤΡΙΤΗ 05-05-2020

Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06-05-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως το απόγευμα στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι στα δυτικά και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Άστατος ο καιρός την Κυριακή στην Αθήνα

Με άστατο καιρό θα κυλήσει η Κυριακή στην Αθήνα και με τοπικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές μπόρες έως και την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα