Καιρός: Αίθριος με θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς το Σάββατο

Ο καιρός με μια ματιά Σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μποφόρ Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες

νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 32 με 34 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

Στις 29/7/1906 είχαμε ισχυρή 2ωρη καταιγίδα στη Λάρισα. Το 1984 σημειώθηκε ισχυρή κακοκαιρία στην Κρήτη με 92 χιλιοστά βροχής στα Ανώγεια.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα