Καιρίδης: Ο πρωθυπουργός δήθεν πολεμά τις ελίτ και κάνει διακοπές σε κότερα

Φουλ επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Δημήτρης Καιρίδης μιλώντας στον αέρα του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα".

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για υποκρισία από την πλευρά του Πρωθυπουργού που δήθεν, όπως τόνισε, πολεμά της ελίτ και κάνει διακοπές σε κότερα.

Υπογράμμισε ότι

η χώρα χρειάζεται εμπιστοσύνη έτσι ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο οικονομικά και αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να τη δώσει μόνο η Νέα Δημοκρατία.

Χαρακτήρισε περιθωριακή την ευρωομάδα της Αριστεράς και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όχι μόνο συνεργάστηκε με την ακροδεξιά των ΑΝΕΛ αλλά διέλυσε τη Βουλή του 2015 χρησιμοποιώντας τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Τόνισε ότι το πρόβλημα με την τουρκική διαλλακτικότητα χρειάζεται διαχείριση και ότι δεν βλέπει ότι ένα θερμό επεισόδιο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επεσήμανε, τέλος, ότι οι πρόσφυγες θα πρέπει να προστατεύονται αλλά οι παράτυποι μετανάστες θα πρέπει να στέλνονται πίσω τις πατρίδες τους "αν θέλουμε η Λεπέν να μην φτάσει το 60%".

Keywords
Τυχαία Θέματα