Ιβάνα Τραμπ: Σε πτώση οφείλεται ο θάνατός της - Το ιατροδικαστικό ανακοινωθέν

Η Ιβάνα Τραμπ πέθανε από τα τραύματα στον κορμό της, τα οποία υπέστη μετά από πτώση από τις σκάλες, αποφάνθηκε ο επικεφαλής ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης.

Υπενθυμίζεται ότι η 73χρονη πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του πέθανε στις 14 Ιουλίου στο σπίτι της στο Μανχάταν.

Όπως μεταδίδει ο guardian, εκπρόσωπος του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η Ιβάνα Τραμπ, σύμφωνα με τα δεδομένα, τραυματίστηκε

θανάσιμα μετά από πτώση από τις σκάλες, μια πτώση που -όπως όλα δείχνουν- οφείλεται σε ατύχημα.

«Ο ιατροδικαστής καθόρισε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από αμβλύ τραύμα στον κορμό της. Δεν θα γίνει άλλο σχόλιο για την έρευνα», ανακοίνωσε το γραφείο του. Η αστυνομία ανακοίνωσε την Πέμπτη πως «δεν φαίνεται» ο θάνατος της γυναίκας να σχετίζεται με έγκλημα.

"Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη", ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

"Η μητέρα μας ήταν μια εκπληκτική γυναίκα, δυναμική στις επιχειρήσεις, καταξιωμένη αθλήτρια και περιποιητική μητέρα και φίλη" ανέφερε σε δήλωση η οικογένειά της. "Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Ξέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτή τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της τη δύναμη, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα. Θα λείψει πολύ στην μητέρα της, τα τρία της παιδιά και τα δέκα εγγόνια της" καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Τραμπ. Χώρισαν το 1992.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα