Ιταλία: Γάμος με μάσκες και τρεις καλεσμένους

Γάμος στην εποχή του κορονοϊού και δη στην Ιταλία; Ναι, αρκεί να έχεις ειδική άδεια.

Με αυτόν τον τρόπο παντρεύτηκαν η Τατιάνα Ντάτολα και ο Αρμάντο Ντε Ρόσα που ζουν στη Ρώμη. Πήραν ειδική άδεια από τον δήμο, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν μόλις δύο φίλοι τους και ο κουμπάρος.

«Είμαι λίγο απογοητευμένη, αλλά και ευτυχισμένη. Περίμενα πολύ καιρό μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή. Όμως τελικά δεν έχει σημασία, αφού παντρευτήκαμε και θα είμαστε για πάντα μαζί!» δήλωσε η νύφη.

Όπως γράφει το Euronews, το ζευγάρι έχει υποσχεθεί ένα μεγάλο πάρτι σε φίλους και συγγενείς μόλις λήξουν

τα περιοριστικά μέτρα. Όμως πέρα από την γαμήλια δεξίωση, οι νεόνυμφοι δεν μπορούν να πάνε ταξίδι του μέλιτος. Μόλις τα πράγματα καλυτερέψουν, σχεδιάζουν ένα μεγάλο ταξίδι στη Λατινική Αμερική. Προς το παρόν και οι δύο επέστρεψαν στο διαμέρισμα τους όπου και θα παραμείνουν για τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες. Όσο για τα δεκάδες γαμήλια δώρα, το ζευγάρι θα δεχθεί στο σπίτι του φίλους και συγγενείς μόλις τελειώσει η αυστηρή καραντίνα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα