Ισχυρές βροχές από τη Δευτέρα – Γρήγορο το πέρασμα του μετώπου

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Έρχονται πολλές και δυνατές βροχές από το απόγευμα της Δευτέρας από τα δυτικά

Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από τη Δευτέρα το απόγευμα

Σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα βόρεια και από το βράδυ στην Κρήτη. Η ορατότητα

τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και πιθανώς στα βόρεια, όπου θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νότια από δυτικές διευθύνσεις και βαθμιαία στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο αργότερα θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-10-2020

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα δυτικά από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, που από το απόγευμα θα ενταθούν και πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, βαθμιαία στα πελάγη 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 και από το απόγευμα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 13-10-2020

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά από το μεσημέρι και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι άνεμοι 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14-10-2020

Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 15-10-2020

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Παροδικές νεφώσεις στην Αθήνα –Βροχές και πιθανόν καταιγίδες την Τρίτη

Στην Αθήνα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου

Παροδικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με βροχές Δευτέρα και Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές τη Δευτέρα και την Τρίτη . Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα