ΗΠΑ: Απολύθηκε, μοίραζε βιογραφικά στο δρόμο και έγινε περιζήτητος

Ο Patrick Hoagland από το Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών εργαζόταν ως χειριστής μηχανήματος σε μία εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλου προτού απολυθεί. Με το που έχασε τη δουλειά του όμως δεν το έβαλε κάτω και βγήκε στους δρόμους ψάχνοντας για δουλειά, αφού τύπωσε 200 αντίτυπα του βιογραφικού του, τα οποία μοίραζε στους περαστικούς με την ελπίδα πως κάποιος θα ενδιαφερθεί να τον προσλάβει.

"Εργαζόμουν στην προηγούμενή μου δουλειά για μόλις μερικές εβδομάδες, αλλά η απόλυση ήταν κάτι το απρόσμενο και έπρεπε να σκεφτώ

κάτι γρήγορα. Στην αρχή γέλασα με την ιδέα, καθώς σκέφτηκα πως ήταν κάτι ανόητο, αλλά μετά είπα γιατί όχι; Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στους δρόμους του Φοίνιξ, κάποιος μπορεί να με προσλάβει", εξήγησε ο 30χρονος άντρας.

Και τελικά δεν είχε άδικο: Η Melissa DiGianfilippo τον είδε ενώ οδηγούσε και αποφάσισε να τον βοηθήσει. "Εντυπωσιάστηκα με τον Patrick γιατί μέσα στους '200 βαθμούς' η κίνησή του ήταν κάτι το απρόσμενο. Στεκόταν στην άκρη του δρόμου με μία πινακίδα και έναν πάκο από βιογραφικά και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του".

Η γυναίκα διατηρεί μία εταιρεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων , εντυπωσιάστηκε από τη δημιουργικότητα του άντρα και πήρε ένα βιογραφικό του. Συνειδητοποίησε ωστόσο ότι η εμπειρία του δεν έκανε για την εταιρεία της, αλλά αποφάσισε να ανεβάσει στα social media το βιογραφικό του για να τον βοηθήσει.

Αυτό που έγινε στη συνέχεια ξάφνιασε τόσο τον Hoagland όσο και την ίδια: Ο 30χρονος έλαβε χιλιάδες μηνύματα απευθείας από εταιρείες αλλά και από απλούς ανθρώπους που του εύχονταν καλή τύχη. Τελικά αποφάσισε να εργαστεί σε μια εταιρεία τσιμέντων στο Φοίνιξ.

Ο Patrick και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγνώμων στη Melissa, η οποία, όπως λέει, με την πράξη της του άλλαξε τη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα