Ίλιον: Καίει η κατάθεση του αδερφού τον πατέρα για το όπλο-Το βρήκε κάτω από το κρεβάτι των γονέων τους

Αυτό που πίστευαν από την αρχή οι άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής επιβεβαίωσε με κατάθεσή του σε ψυχολόγους της Αστυνομίας ο 5χρονος γιος της οικογένειας από το Ίλιον, καίγοντας ουσιαστικά τον πατέρα.

Από την αρχή, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν τους ισχυρισμούς του παππού και στη συνέχεια των γονέων που εμφανίστηκαν μόλις χθες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ότι δήθεν το αυτοσχέδιο όπλο-στυλό το βρήκε ο μικρός στον δρόμο όταν βγήκε η μητέρα με τα δύο παιδιά της για να πάνε στο σουπερμάρκετ και παίζοντας με αυτό στη συνέχεια, τραυμάτισε την 8χρονη αδελφή του από εκπυρσοκρότηση, στο πόδι.

Ο 5χρονος σε κατάθεση που έδωσε σε ειδικό ψυχολόγο της Αστυνομίας είπε πως το όπλο το εντόπισε κάτω από το κρεβάτι του μπαμπά του και μόλις άρχισε να το περιεργάζεται, χωρίς να ξέρει τι είναι, αυτό εκπυρσοκρότησε και είδε την αδελφούλα του να πέφτει κάτω.

Ο πατέρας αρνήθηκε κατά την ανάκριση πως το όπλο ήταν δικό του και επέμεινε στους αρχικούς ισχυρισμούς, ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς και έτσι συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για τον νόμο περί όπλων και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Από την Αστυνομία συνελήφθη και η μητέρα, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη λόγω επιμέλειας των παιδιών.

Οι γονείς του παιδιού που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ναρκωτικά και ειδικά ο πατέρας, είχαν εξαφανιστεί και από την Αστυνομία τους αναζητούσαν για να δώσουν εξηγήσεις.

Οι γονείς είδαν ότι στένευε ο κλοιός της Αστυνομίας γύρω τους και αποφάσισαν να παρουσιαστούν μόνοι τους χθες το απόγευμα και να παραδοθούν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου.

Την Αστυνομία την κάλεσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το Σάββατο, ως όφειλαν. Το κοριτσάκι χειρουργήθηκε στο δεξί του πόδι, αφαιρέθηκε η βολίδα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μάλιστα, οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο όχι το βράδυ που υποτίθεται ότι έγινε το περιστατικό αλλά την επόμενη ημέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν φοβούμενοι τις συνέπειες του νόμου. Και μόνο από αυτή την αντίδραση, στην Αστυνομία πείστηκαν ότι οι γονείς ήθελαν οπωσδήποτε κάτι να κρύψουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι το παιδί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα