Ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά την Κυριακή

Δεν προβλέπεται ιδιαίτερη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας από πλευράς βροχών, όμως οι θερμοκρασίες σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος θα κυμαίνονται σε κανονικά επίπεδα, δηλαδή περί τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο η θερμοκρασία στη Πρέβεζα και σε πολλές περιοχές της δυτικής Ελλάδος έφτασε τους 27 βαθμούς , ενώ στη γειτονική Αλβανία ο υδράργυρος στα Τίρανα έφτασε τους 31 βαθμούς. Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων διακρίνεται το χαμηλό στη Κεντρική

Μεσόγειο που συνοδεύεται από μετωπική δραστηριότητα τα οποίο κινείται βορειοανατολικά χωρίς να μας επηρεάσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στη χώρα μας την Κυριακή θα έχουμε στα ανατολικά λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά στη ηπειρωτική και τη Δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι είναι βοριάδες 5 με 6 και μπ και στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μπ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 23 με 25 βαθμούς.

Στην Αττική την Κυριακή ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα Βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μπ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ξέρετε ότι: Στις 4 Νοεμβρίου 2001 είχαμε πλημμύρες στην Αθήνα, από ισχυρές καταιγίδες και 4 νεκρούς σε όλη τη χώρα. Σφοδρή κακοκαιρία επικράτησε επίσης στις 4 Νοεμβρίου του 1995 και το σύστημα το οποίο μας επηρέασε, όταν πήγε στη Τουρκία άφησε πίσω του στη Σμύρνη 50 νεκρούς, 140 τραυματίες και 50 αγνοούμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα