Η τηλεκάρτα που "έκαψε" την 35χρονη και η κλήση στον αλλοδαπό

Όσο και αν προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της και σε έναν βαθμό για αρκετές ημέρες το κατάφερε η 35χρονη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα εξαιτίας μίας εμμονής, έκανε βασικά λάθη που οδήγησαν και τις Αρχές στην πόρτα του σπιτιού της στου Ζωγράφου.

Από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, οι Αρχές, καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση τηλεφωνικού απορρήτου από την σάρωση

που ζήτησαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έφτασαν σιγά-σιγά στα ίχνη της βασικής υπόπτου, αφού αποκλείστηκαν όλες οι περιπτώσεις που αρχικά είχαν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Αρχών από πιο πρόσφατα γεγονότα στη ζωή της.

Η δράστης όπως έχει ήδη αναφερθεί είχε καλέσει από ένα καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας το προηγούμενο βράδυ την εταιρεία ταξί που έκλεισε ραντεβού για να την παραλάβει την επόμενη ημέρα το πρωί στην Καλλιθέα. Με την ίδια τηλεκάρτα και σε προγενέστερο χρόνο, όπως έδειξε η σάρωση σε αυτή, κάλεσε τηλεφωνικά έναν Πακιστανό που δεν είχε σχέση με την υπόθεση, τον οποίο είχε καλέσει και από το κινητό της τηλέφωνο και από την σάρωση εντοπίστηκε αυτός και στο τηλέφωνό του βρέθηκε και το τηλέφωνο της κατηγορούμενης.

Πλέον οι Αρχές είχαν όλα τα κομμάτια του πάζλ που χρειάζονταν για να προχωρήσουν στον εντοπισμό και την προσαγωγή της. Οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν 50 μέτρα από το σπίτι της, καθώς προσπάθησε να διαφύγει, ενώ στην τσάντα της βρέθηκε η επίμαχη τηλεκάρτα και η περούκα που χρησιμοποίησε στην επίθεση. Στο σπίτι της βρέθηκαν η καπαρντίνα και το σακίδιο που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Αφορμή για την παράλογη επίθεση που πραγματοποίησε και κατέστρεψε την ζωή μιας άλλης νέας γυναίκας, φαίνεται να είχε σταθεί μια διαδικτυακή επαφή στο παρελθόν δίχως άλλη σχέση μεταξύ του θύματος και του πρώην συντρόφου της κατηγορούμενης, η οποία απέκτησε μία εμμονή έτσι προς το θύμα της που κράτησε για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Η 35χρονη, το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, όπου της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απείθεια. Πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο, με κοντινή καταγωγή με το θύμα, δεν ήταν φίλες αλλά απλά γνωρίζονταν και εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο, ενώ «ακολουθούσε» διαρκώς στα social media τον στόχο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα