Η πιο τρελο-χαρούμενη Οικογενειακή Κυριακή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ποιος είπε ότι οι συναυλίες είναι μόνο για ‘μεγάλα παιδιά’?

Εμείς τα καταφέραμε και οργανώσαμε μια συναυλία που θα χαρίσει χαμόγελα και πολύ χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Μαζευόμαστε όλοι στις 14 Οκτωβρίου στο Πάρκο για την πιο χαρούμενη Κυριακή του μήνα και ένα μοναδικό «Τρελό Κοντσέρτο»! Το Πάρκο ενώνει τις δυνάμεις του και την αγάπη που μοιράζεται για τα παιδιά και την οικογένεια με τους Burger Project και οργανώνουν την πιο χαρούμενη Κυριακή για μικρούς και μεγάλους!

Αν είστε έτοιμοι για μια διαδραστική συναυλία γεμάτη με μουσικοκινητικά παιχνίδια και χιουμοριστικούς αυτοσχεδιασμούς, τότε ελάτε να απολαύσετε τους μοναδικούς Burger Project και το «Τρελό Κοντσέρτο» τους! Το διαδραστικό μουσικοθεατρικό πρόγραμμα ενεργοποιεί τη φαντασία μικρών και μεγάλων, και μας καλεί όλους σε μια γιορτή ήχων, ρυθμού και πολύ χορού!

Το ξεκίνημα του Κυριακάτικου προγράμματος δε θα είναι δύσκολο να το εντοπίσετε αφού οι χαρούμενοι ρυθμοί του «Τρελο-Κοντσέρτο» θα κατακλύσουν τον χώρο μπροστά από τη Σαβάνα, στις 12:00! Οι χοροί και τα μουσικοκινητικά παιχνίδια θα διαρκέσουν μέχρι τη 13:15, και μετά μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ζωάκια του Πάρκου μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα ταΐσματος ζώων!

Το Κυριακάτικο πρόγραμμα:

Burger project - «Τρελό Κοντσέρτο», στο χώρο μπροστά από τη Σαβάνα

12:00-13:15

Χιμπατζήδες 13:30

Τζάγκουαρ 13:30

Κατασκευές και Χειροτεχνίες στο Εκπαιδευτικό Κέντρο και στο περίπτερο της καμπάνιας “Σιωπηλό Δάσος” της ΕΑΖΑ 13:30-16:00

Ελέφαντες 14:00

Αφρικάνικοι Πιγκουίνοι 14:00

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πτήσης Αρπακτικών Πουλιών 14:15

Λύκοι 14:30

Αρκούδες 15:00

Φίδια 15:15

Λεμούριοι 15:45

Ρινόκεροι 16:00

Καπουτσίνοι Λοφιοφόροι 16:45

Μακάο 17:00

Εκπαιδευτική Παρουσίαση Θαλάσσιων Θηλαστικών 17:00

* Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες συπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου εισόδου, ενώ ισχύει κανονικά η δωρεάν είσοδος για τους κατόχους ετήσιας κάρτας.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου απολαμβάνουμε νέες επιτυχίες των Burger Project από το cd «Μουσική και Φίλοι» αλλά και πιο παλιές από το «Μαμά θα κάνω μπάντα», τραγουδάμε, παίζουμε και χορεύουμε όλοι μαζί!

Οι Burger Project για τα παιδιά

Από το 2012, οι Burger Project ασχολούνται ενεργά και με μεγάλη επιτυχία με το παιδικό κοινό. Η διαδραστική μουσικοθεατρική performance «ΜΑΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ» φιλοξενήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για 3 χρόνια, και μαζί με το ομώνυμο cd κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Ακολούθησε η θεατρική εκδοχή ‘’ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ’’ (2015-2016) πάλι στον Ελληνικό Κόσμο.

Παράλληλα, το 2015 συνεργάζονται με τον σκιοπαίχτη Ηλία Καρελλά σε πολλές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τον «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ» που έπαιξε για 12 sold out χριστουγιεννιάτικες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το 2016 συνεργάζονται με τον παιδικό θίασο του Ηλία Καρελλά στο έργο «ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ» (Θέατρο Κάππα). Εκεί, γράφουν και παίζουν ζωντανά τη μουσική της παράστασης, και εκδίδουν το ομώνυμο cd.

Το 2017 οι Burger Project ξεκινούν συνεργασία με το θέατρο ΠΟΡΤΑ, ανεβάζοντας την συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση «ΜΟΥΣΙΚΗ και ΦΙΛΟΙ» με απρόσμενη επιτυχία (ανεβαίνει Οκτώβριο ’17 και μέχρι τον Μάρτη ’18 είναι sold out κάθε Σάββατο). Παράλληλα, εκδίδουν το δεύτερο πολυαναμενόμενο ομώνυμο cd τους.

Σχετικά με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Νοτιoανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των περισσότερων από 2000 ζώων - πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας - που ζουν στις εγκαταστάσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα