Η ομιλία Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εργασίες της ΚΕ, που θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, ξεκίνησαν με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα απευθύνει τόσο σήμερα, όσο κυρίως την Κυριακή το βράδυ, με την ομιλία του στο Φεστιβάλ “Σπούτνικ” της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

ανοιχτό προσκλητήριο για ένταξη νέων μελών και θα απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο του ευρύτερου προοδευτικού χώρου για ένταξη και συστράτευση με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ.

Η καμπάνια ένταξης νέων μελών θα είναι τρίμηνη και, όπως έχουν αποκαλύψει τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, επικεφαλής στην εκστρατεία που θα γίνει σε όλες τις μεγάλες πόλεις θα είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, που αποτελεί και το “μεγάλο όπλο” της Κουμουνδούρου. Χθες, στην Πολιτική Γραμματεία διευθετήθηκε και το πρόβλημα που υπήρχε με τον e-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς για να γίνει κάποιος μέλος στον ηλεκτρονικό ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτείται και μια αυτοπρόσωπη παρουσία σε κομματική οργάνωση, προκειμένου να παραλαμβάνουν την κάρτα τους.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ενιαία οργανωτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, που θα οδηγήσει το κόμμα στο Συνέδριο. Η ΚΟΕΑ (Κοινή Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης) θα εκλέξει και Πολιτική Γραμματεία, ενώ θα συγκροτήσει και Οργανωτικό Γραφείο- στο οποίο θα συμμετέχει σύμφωνα με τις πληροφορίες και ο Νίκος Μπίστης- με πρόσωπα που, όντως, είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν τον μετασχηματισμό του κόμματος. Επίσης, όπως έχει σημειώσει το news24/7, διαμορφώνεται πλειοψηφία για μετατροπή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ σε “ΣΥΡΙΖΑ-Πράσινη Συμμαχία”, κάτι που θα αποφασίσει το Συνέδριο

Keywords
Τυχαία Θέματα