Η Λυρική Σκηνή μένει σπίτι και λέει "ναι στις κορώνες, όχι στον κορονοϊό"

Mε κασκόλ ως αυτοσχέδιες μάσκες ή γάντια. Στο σαλόνι, στο μπάνιο, στο γραφείο, στην κουζίνα ή στο σαλόνι. Παίζοντας πιάνο, βλέποντας τηλεόραση ή φροντίζοντας τις γλάστρες. Καθένας από τη θέση που του αρέσει περισσότερο στο σπίτι του, επτά σολίστες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τραγουδούν το 'Libiamo ne' lieti calici' από τη διάσημη 'Τραβιάτα' του Τζουζέπε Βέρντι και λένε "ναι στις κορώνες, όχι στον κορονοϊό"

'Ας πιούμε από τα γεμάτα χαρά ποτήρια' για ένα καλύτερο αύριο, που έγραφε και ο Ιταλός συνθέτης από το Μπουσέτο του ιταλικού βορρά. Εκεί που ο κορονοϊός

έχει φωλιάσει καιρό τώρα, σκορπώντας το θάνατο.

Στο video συμμετέχουν οι Τάσος Αποστόλου, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Δημήτρης Πακσόγλου, Νίκος Στεφάνου, Πέτρος Μαγουλάς, Βασιλική Καραγιάννη, Τσέλια Κοστέα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα