Η Λάμψη: Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί της εμβληματικής ταινίας, 40 χρόνια μετά

Η "Λάμψη" ή αλλιώς "The Shining" του Στάνλεϊ Κιούμπρικ αποτελεί μία από τις πιο διάσημες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου, κατέχοντας τον τίτλο της δεύτερης καλύτερης ταινίας τρόμου, ακολουθώντας την ταινία "Ψυχώ" του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Η ταινία αποτυπώνει την ιστορία ενός συγγραφέα που μαζί με την οικογένειά του αναλαμβάνουν τη συντήρηση ενός χειμερινού θέρετρου στο οποίο αποκλείονται λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο από φαντάσματα, ενώ παρακολουθούμε την πορεία του πρωταγωνιστή προς την τρέλα.

Η "Λάμψη" προβλήθηκε το 1980 και είναι βασισμένη

στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, ενώ σημαντικό στοιχείο της ατμοσφαιρικότητας, αλλά και της επιτυχίας της, αποτέλεσε η ερμηνευτική δεινότητα των πρωταγωνιστών της.

Πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν ο Τζακ Νίκολσον στον ρόλο του Τζακ Τόρανς, η Σέλεϊ Ντιβάλ που έπαιζε την σύζυγό του, ο Ντάνυ Λόυντ στον ρόλο του παιδιού τους, αλλά και τα δίδυμα κοριτσάκια που εμφανίζονται στο τέρμα του διαδρόμου του ξενοδοχείου, προκαλώντας ανατριχίλα στους θεατές.

Από τότε πέρασαν 40 χρόνια και οι ηθοποιοί έχουν αλλάξει. Ωστόσο, η σελίδα _90sart_ στο Instagram εντόπισε τους ηθοποιούς όπως είναι σήμερα και τους παρουσιάζει σε μια ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα (πατώντας το βελάκι δεξιά):

Keywords
Αναζητήσεις
πωσ ειναι σημερα οι ηθοποι απο τν λαμψη,
Τυχαία Θέματα