Η Κωτσόβολος προσφέρει δύο υποτροφίες για πλήρη προγράμματα σπουδών σε BCA College και Athens Tech College

Οι επιτυχημένες σπουδές αποτελούν το εισιτήριο για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και η Κωτσόβολος για τρίτη χρονιά σε συνεργασία με το BCA College και το Athens Tech College προσφέρουν πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε όσους το επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουν τη δυνατότητα σε 2 υποψήφιους να αποκτήσουν μία υποτροφία για τετραετή φοίτηση στο προ-πτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) in Computer Science

του Athens Tech College και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA του BCA College. Κάθε ενδιαφερόμενος απόφοιτος Λυκείου ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θέλει να πραγματοποιήσει πετυχημένες σπουδές συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο https://www.kotsovolos.gr/site/ipotrofies έως τις 14/10.

Η πρόσβαση σε εργαλεία για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων δεν σταματά εδώ, καθώς το πρόγραμμα KODE Project ανοίγει την πόρτα στον ψηφιακό κόσμο και προσφέρεται σε όσους το επιθυμούν έως τις 14/10. Η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας, στόχο έχει να ενισχύσει τους νέους, βοηθώντας τους στην καλλιέργειά τους για μία επαγγελματική σταδιοδρομία, αλλά και την αφύπνισή τους σε θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Με αυτό ως γνώμονα, έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα KODE Project, μία πρωτοποριακή e-learning πλατφόρμα εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το BCA College. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μάθουν να φτιάχνουν μία ιστοσελίδα, ένα παιχνίδι και μία εφαρμογή, απαντώντας στη σημερινή ανάγκη ολοένα και περισσότερων νέων να μη χρησιμοποιούν απλά την τεχνολογία, αλλά να είναι και σε θέση να τη δημιουργήσουν. Το πρόγραμμα διατίθεται σε σχολεία σε ακριτικά σημεία της χώρας ή απομακρυσμένα από μεγάλα αστικά κέντρα, υποβαθμισμένες περιοχές, ευπαθείς ομάδες, όπως άπορες οικογένειες και ανέργους. Στα δύο πρώτα χρόνια ζωής του έχει διατεθεί, μεταξύ άλλων, σε σχολεία στην Κρήτη, τα Τρίκαλα, την Ξάνθη και την Αχαΐα, ενώ ταυτόχρονα έχει προσφερθεί σε ημέρες καριέρας και σε συλλόγους αναπήρων, έχοντας αποκτήσει 1.200 μοναδικούς μαθητές, δίνοντάς τους δύναμη να δημιουργήσουν στην ψηφιακή εποχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα