Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 16 - Δεν γινόταν να της μοιάζει περισσότερο

Η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της 16χρονης κόρης της για τα γενέθλιά της. Η φωτογραφία πλημμύρισε το διαδίκτυο με σχόλια για την ομοιότητα που έχει η 16χρονη με την μητέρα της.

Σύμφωνα με το metro, η Gwyneth Paltrow,

ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της στο Instagram, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η φράση "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" ταιριάζει απόλυτα, αφού η νεαρή Apple, δεν θα μπορούσε να μοιάζει περισσότερο στη μητέρα της.

Η διάσημη ηθοποιός έγραψε ένα όμορφο μήνυμα για να της ευχηθεί χρόνια πολλά, το οποίο έλεγε:

"Να έχεις όμορφα και χαρούμενα γενέθλια αγαπητό μου κοριτσάκι. Είσαι το φως της καρδιάς μου, η πραγματική πηγή ευτυχίας μου. Είσαι ιδιαίτερα έξυπνη και έχεις το πιο ξηρό, και υπέροχο χιούμορ.

Είναι ότι καλύτερο το να είμαι η μητέρα σου. Αγαπώ τις βραδινές μας συζητήσεις, όταν πραγματικά μου λες τι έχεις στο μυαλό σου. Δουλεύεις πάντα σκληρά για να πετύχεις ό,τι θέλεις και έχεις άπλετο σθένος και υπευθυνότητα. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου, είσαι μια πανέμορφη και ευγενική νεαρή γυναίκα.

Σε ευχαριστώ που με διάλεξες. Σε λατρεύω από εδώ ως το φεγγάρι άπειρε φορές. Λυπάμαι που έχεις αυτά τα γενέθλια, υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά όπως πάντα συμβαίνει με εσένα, βλέπεις την αισιόδοξη μεριά".

Η Apple είναι το μεγαλύτερο παιδί της Gwyneth, με τον πρώην άντρα της και τραγουδιστή Chris Martin.

Όταν γεννήθηκε, το ασυνήθιστο όνομα, που επέλεξαν προκάλεσε ποικίλα σχόλια, επειδή την ονόμασαν από ένα φρούτο.

Η Gwyneth αργότερα εξήγησε στην Oprah Winfrey:

" Όταν ήμουν για πρώτη φορά έγκυος, ο μπαμπάς της είπε: Αν είναι κορίτσι, νομίζω ότι το όνομά της πρέπει να είναι Apple. Ήταν τόσο γλυκό, και μου φάνηκε μια υπέροχη εικόνα για μένα. Τα μήλα είναι τόσο γλυκά και είναι υγιεινά και έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην ιστορία".

Πλέον όμως το βραβείο για το "χειρότερο" όνομα μωρού σύμφωνα με τους haters το έχει ο Elon Musk με το όνομα του γιού του X Æ A-12.

Η ίδια μάλιστα αστειευόμενη σε σχόλιο στο Instagram είχε σχολιάσει την "ήττα" της κάνοντας ταγκ και τον πρώην σύζηγό της λέγοντας:

"#chrismartin, νομίζω ότι ηττηθήκαμε για το πιο αμφιλεγόμενο όνομα μωρού".

Keywords
Τυχαία Θέματα