Η Beyoncé γιορτάζει και η μητέρα της αποκάλυψε σπάνιο ντοκουμέντο

H Beyoncé "έκλεισε" το 37ο έτος της ηλικίας της και... λαοθάλασσα celebrities έσπευσαν να της ευχηθούν. Ουδείς όμως, κατάφερε να συγκινήσει περισσότερο από τη μανούλα!

Η Τina Lawson πόσταρε μια φωτογραφία της κόρης της, στο Instagram, από τότε που ήταν μωρό και έγραψε μεταξύ άλλων "ευτυχισμένα γενέθλια στην καλύτερη ιδιοκτήτη της πιο όμορφης και γενναιόδωρης καρδιάς που υπάρχει". Εξηγεί πως στο ντοκουμέντο η Beyoncé ήταν μόλις 4 μηνών. "Ορκίστηκα να σε αγαπώ και να σε λατρεύω κάθε μέρα, για το υπόλοιπο

της ζωής μου. Κάποιες φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι από όλους τους φανταστικούς ανθρώπους στον κόσμο, επιλέχθηκα εγώ για να γίνω η μητέρα σου". Μετά, αποθεώνει και τη γέννηση της δεύτερης κόρης της και κλείνει με το "i love you, mom".

Προφανώς και οι δυο τους είναι δεμένες, όπως είναι γνωστό και ότι η Tina Lawson, γιαγιά των Blue Ivy, Rumi και Sir Carter αφοσιώθηκε στην καριέρα των κοριτσιών της. Η γενεθλιάζουσα βρίσκεται με το σύζυγο της, Jay Z για συναυλίες, που ολοκληρώνονται στις 11/9.

Keywords
Τυχαία Θέματα