Γιορτάστηκε η κινεζική πρωτοχρονιά στο αεροδρόμιο Αθηνών

Στην εκδήλωση προσφέρθηκε κινεζικό γεύμα, μαγειρεμένο από ελληνικό εστιατόριο, έγινε επίδειξη από τον δράκο καθώς και επίδειξη πολεμικών τεχνών από νέα παιδιά και κοπέλες, ενώ την παράσταση έκλεψε η μασκότ της AirChina (προσφορά του αεροδρομίου), η οποία ονομάστηκε από το κοινό LuckyZhu (στα κινεζικά σημαίνει χοίρος), έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε τρία ονόματα.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Marketing του Διεθνή Αερολιμένα

Αθηνών, επισήμανε τη σημασία που έχει για το αεροδρόμιο και την Αθήνα, η απευθείας σύνδεση με το Πεκίνο, καταγράφοντας σημαντικά νούμερα αφίξεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία, αυτή τη στιγμή τα δρομολόγια είναι δύο την εβδομάδα, με πληρότητα προς την Αθήνα σχεδόν 100% και προς το Πεκίνο περίπου 80%, ποσοστό που αυξάνεται κατά περιόδους, όπως την άνοιξη για παράδειγμα. Για τον λόγο, από τον Απρίλιο θα προστεθεί μια ακόμα πτήση την εβδομάδα, ώστε να γίνουν τρεις, ενώ από τώρα εξετάζεται η δυνατότητα για μια επιπλέον πτήση από το 2020, δεδομένης της αυξημένης ζήτησης.

Ο νέος γενικός διευθυντής της AirChina, FanHeyun, ευχαρίστησε τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών για τη συνεργασία, επισημαίνοντας ότι τα οφέλη είναι αμοιβαία, τόσο για την εταιρεία, όσο και για το αεροδρόμιο και την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα