Γιώργος Νταλάρας: Συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα που είναι προγραμματισμένη για τις 31 Αυγούστου στο κολυμβητήριο Ραφήνας, έναν μήνα περίπου μετά την εθνική τραγωδία που «χτύπησε» την ανατολική Αττική.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση από τους διοργανωτές: «Θα γίνει η συναυλία, αλλά θα είναι μια συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στους πυροπαθείς».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η περιοχή μας έζησε μία τεράστια τραγωδία. Όλοι μας πενθήσαμε, στενοχωρηθήκαμε, αγανακτήσαμε. Η προσπάθεια ανασύστασης και ανασυγκρότησης της πόλης όμως, ξεκίνησε από την επόμενη μέρα.

Όχι μόνο διότι η ζωή επιβάλλεται να συνεχιστεί, αλλά και διότι οι άνθρωποι, τα παιδιά μας, πρέπει να ξανά αποκτήσουν το χαμένο τους χαμόγελο.

Στα πλαίσια αυτά και με γνώμονα την όποια αντικειμενικότητα του καθενός, η προγραμματισμένη εδώ και 1 χρόνο, συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα 31 Αυγούστου, θα μετατραπεί σε ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ των συνανθρώπων μας.

Μέρος των εσόδων της, θα πάνε για την στήριξη των πυροπαθών. Όλοι μαζί ενωμένοι για να επαναφέρουμε την ζωή στον τόπο μας, το οφείλουμε σε εμάς και στα παιδιά μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα