Γιώργος Καράβας: Αυτός είναι ο επικρατέστερος τέταρτος κριτής του GNTM

To GNTM σε λίγο καιρό θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας και φαίνεται ότι η κριτική επιτροπή του show σχηματίστηκε! Δίπλα στους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, στη θέση που άφησε κενή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, θα βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Άρης Καβατζίκης, στην κριτική επιτροπή μοιάζει απίθανο να μη βρεθεί ο Γιώργος Καράβας, αφού στην

διαδικασία των pre casting είναι συνεχώς εκεί, μαζί με τους άλλους κριτές.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στο εξωτερικό, είναι και ο επικρατέστερος "μέντορας" των αγοριών στο GNTM 3.



Αν και ο ίδιος, προ ολίγων ημερών, δεν επιβεβαίωσε τα όσα λέγονται, πλέον μοιάζει δεδομένο πως ο Γιώργος Καράβας θα συμπληρώσει την 4άδα της φετινής κριτικής επιτροπής.

"Δεν έχω τίποτα επίσημο. Ό,τι γνωρίζω το μαθαίνω από εσάς. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό για το GNTM πριν από πολύ καιρό. Αυτό είναι όλο. Δεν ξέρω αν είχε γίνει για τη θέση του κριτή. Δεν έχουμε κλείσει. Την εκπομπή την έβλεπα πάντα γιατί είχε να κάνει με το αντικείμενό μου. Στην παρούσα φάση δε μπορώ να μιλήσω για το GNTM. Γιατί δε γνωρίζω. Αν είναι να έρθει, θα έρθει", δήλωσε πρόσφατα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα