Γιατρός νοσοκομείου "Παπανικολάου": Γέμισε ΜΕΘ σε 14 ώρες - Ασφυκτική η κατάσταση

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και την οποία εξήγησε την Τρίτη και ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας περιέγραψε ένας γιατρός του του νοσοκομείου "Παπανικολάου".

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο γιατρός, η Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου γέμισε μέσα σε 14 ώρες, "δεχόμενη τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ.Παπανικολάου», όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών".

Μάλιστα, ο γιατρός Ελευθέριος Σιώμος,

θέλησε μέσω της ανάρτησής του να στείλει ένα μήνυμα προς τους πολίτες που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό ή απλά δεν ακολουθούν τα μέτρα για την αντιμετώπισή του:

" Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» . Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια. Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο (μπράβο στους συναδέλφους), ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρισμα; Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα;".

Η ανάρτησή του:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ LOCKDOWN: Τι ισχύει για τους νέους περιορισμούς ΕΡΓΑΣΙΑ: Τι ισχύει για το επίδομα αναστολής και τα επιδόματα ανεργίας ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Που στέλνω SMS και οι κωδικοί - Με τεστ η είσοδος στη χώρα ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποιες επιχειρήσεις κλείνουν και ποιες μένουν ανοιχτές ΣΧΟΛΕΙΑ: Πώς θα πηγαίνετε τα παιδιά στο σχολείο ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού
Keywords
Τυχαία Θέματα