Γιάννης Μποσταντζόγλου: Θυμάται τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή στους "Δύο Ξένους"

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του "Πάμε Δανάη" ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέχει από τα τηλεοπτικά και τη μυθοπλασία τα τελευταία 5 χρόνια, αναφέροντας πως αφ' ενός δεν δέχεται προτάσεις αλλά και εκείνες που δέχεται κατά καιρούς δεν τον ενδιαφέρουν, γιατί "το γούστο είναι αμφίδρομο", όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Ξεπερνιόμαστε λίγο λίγο, δεν πειράζει. Βγαίνουν νέα παιδιά, δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι.

Δεν μπορώ να παίζω εγώ μέχρι να γίνω 280 ετών. Δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός από την πλευρά των ηθοποιών, αλλά βλέπεις για παράδειγμα έναν 40άρη να κάνει τον 80χρονο, γίνονται τέτοια", είπε.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μεγάλο τηλεοπτικό κεφάλαιο των "Δύο Ξένων", και όπως είπε, αυτό που θυμάται είναι η καλή συνεργασία. "Ο Αλέξανδρος Ρήγας με βοήθησε πάρα πολύ. Παρεμπιπτόντως δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές. Στο 'Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;' μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους. Απλώς μια μέρα μας είπαν 'αντίο και μην ξανάρθετε'", δήλωσε, ενώ μίλησε με ιδιαίτερα καλά λόγια για τη Δέσποινα Βανδή και τη συνεργασία τους.

"Είχαμε συνεργαστεί πάρα πολύ καλά! Η Δέσποινα στα γυρίσματα ήταν πάρα πολύ απλή, πολύ επαγγελματίας και φιλική. Καθόλου βεντέτα", σχολίασε. Όσο για τη συνεργασία της με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους ”Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη”, ο ίδιος είπε: "ήταν εξαιρετική. Η Μίρκα είναι από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Ξέρει πολύ καλά τη θέση της. Δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα, δεν προκαλεί και ίσα ίσα βοηθάει".

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Μποσταντζόγλου, Θυμάται, Δέσποινα Βανδή, Δύο Ξένους,giannis bostantzoglou, thymatai, despoina vandi, dyo xenous