Γεροβασίλη: Η ΕΛΑΣ συνεχίζει να δρα στα Εξάρχεια

ΕΛΑΣ θα συνεχίσει να δρα στα Εξάρχεια" διεμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και τόνισε: "Η ΕΛΑΣ δρα μεθοδικά

και με οργανωμένο σχέδιο. Η επιτυχημένη επιχείρηση στα Εξάρχεια ήταν συνέχεια προηγούμενης στην ίδια περιοχή που αφορούσε λαθρεμπόριο. Υπήρξε μακρύ στάδιο προετοιμασίας και συλλογής πληροφοριών. Η ΕΛΑΣ δρα όταν έχει διασφαλίσει συνθήκες. Πίσω από τις καταλήψεις μπορεί να κρύβονται κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών".

Απευθυνόμενη στην ΝΔ η βουλευτής Αρτας του ΣΥΡΙΖΑ (θα θέσει υποψηφιότητα εκ νέου στον ίδιο νομό) τόνισε: "Οταν δεν γίνεται επιχείρηση λένε ότι δεν αφήνουμε την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της. Οταν γίνεται επιχείρηση ψάχνουν τρόπο να υποβαθμίσουν το γεγονός. Δεν θέλουν θετική είδηση". Απαντώντας σε ερώτηση αν θα συνεχιστεί η δράση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια, σημείωσε: "Μένει να φανεί, η ζωή θα το αποδείξει. Η ΕΛΑΣ είναι ενεργή και συνεχώς θα ενεργεί όπου χρειάζεται και βέβαια στα Εξάρχεια. Η μάχη με το έγκλημα και την παραβατικότητα είναι διαρκής". Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλες καταλήψεις λέγοντας ότι δεν αποκαλύπτει τα επιχειρησιακά σχέδια της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα