Γέμισαν με συνθήματα και στίχους οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου

Οι "αντιγκραφιτι", όπως τις έχει περιγράψει ο Δήμαρχος Αθηναίων, ζαρντινιέρες στις οποίες έχουν τοποθετηθεί οι ουασινγκτόνιες στο κέντρο της Αθήνας, γέμισαν με συνθήματα το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της πορείας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Σε μια από αυτές μάλιστα, οι διαδηλωτές έγραψαν

στίχους από τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Μένει πλέον να φανεί αύριο, αν πράγματι, οι αντιγκράφιτι ιδιότητες που - μεταξύ άλλων-- επικαλέστηκε ο δήμος εξηγώντας και το κόστος της προμήθειας, θα επιβεβαιωθουν. Σημειώνεται πως αντιγκράφιτι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιον να βάψει πάνω στις γλάστρες ή τα παγκακια, αλλά ότι το οποιοδήποτε βάψιμο μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα με νερό.

Τέλος, υπενθυμιζεται πως η δημοτική παράταξη Ανοιχτή Πόλη, προσέφυγε για τους δύο διαγωνισμούς που αφορούν τις ζαρντινιέρες, τον λοιπό εξοπλισμό αλλά και τα χρώματα, ζητώντας από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων να ελέγξει «κατά πόσο οι συγκεκριμένες διαγωνιστικές διαδικασίες της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αθηναίων είναι σύμφωνες με το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο περί δημοσίων συμβάσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα