Φυλάκιση 18 μηνών σε άνδρα που μαχαίρωσε 20 φορές φίλο του γιατί τον παρενόχλησε σεξουαλικά

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε προ λίγων ημερών το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών σε έναν 28χρονο, ο οποίος μαχαίρωσε 20 φορές φίλο του γιατί τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2012. Σύμφωνα με το star.gr, βραδινές ώρες ο κατηγορούμενος πήγε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε ο φίλος του προκειμένου να περάσει σε CD κάποια αρχεία. Την ώρα που έκανε την εγκατάσταση των αρχείων στο λογισμικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή του, ο ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ του πρότεινε να του περάσει στον Η/Υ κάποια αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, που διατηρούσε ο ίδιος εντός του καταστήματος.

Ο 28χρονος αντέδρασε έντονα. Κάποια στιγμή, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου εκνευρισμένος από την αδιάλλακτη στάση του 28χρονου προσποιήθηκε ότι του έπεσαν τα γυαλιά μυωπίας που φορούσε. Έσκυψε να τα πάρει αλλά έκανε ότι δεν τα έβρισκε. Ο κατηγορούμενος ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εντοπίσει το σημείο όπου αυτά βρίσκονταν πεσμένα, υπέδειξε στον φίλο του το σημείο.

Την ώρα που έσκυψε ο ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ για να τα πιάσει τα γυαλιά του, με την δικαιολογία ότι ήθελε βοήθεια, τράβηξε τον κατηγορούμενο προς τα κάτω και άρχισε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά με διάφορες πράξεις και κινήσεις αγγίζοντας τον στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων και δείχνοντας πλέον τις αληθείς του διαθέσεις-προθέσεις.

Τότε ο κατηγορούμενος έβγαλε ένα μαχαίρι-σουγιαδάκι το οποίο είχε επάνω στα κλειδιά του και έπληξε αυτόν χτυπώντας τον και καταφέροντάς του 20 μαχαιριές στο λαιμό, στο δεξί μάγουλο, στο θώρακα και στην πλάτη του, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς σε όλο του το σώμα και το κεφάλι και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο.

Περαστικοί είδαν τον ιδιοκτήτη τραυματισμένο εντός του πρακτορείου και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα