Φθιώτιδα: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου βουτώντας για τον Σταυρό - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός ενός 22χρονου που βούτηξε για τον Σταυρό των Θεοφανείων, στη Σκάλα Θεολόγου στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Βίντεο που δημοσίευσε το tvstar, δείχνει τη στιγμή του τραυματισμού του νεαρού.

Με την βοήθεια άλλων πολιτών, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι και τα χέρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί εγχείρηση και στα δύο του χέρια,

ενώ οι γιατροί θα τον υποβάλουν και σε περαιτέρω εξετάσεις.

Ο πατέρας του 22χρονου, μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε "τραγωδία" τη σημερινή ημέρα, ενώ κατήγγειλε το ΕΚΑΒ για αργοπορία.

"Το ΕΚΑΒ, μετά από έκκληση δύο γιατρών που βρίσκονταν εκεί τυχαία, ήρθε μετά από μιάμιση ώρα. Πάλευαν μεταξύ Αταλάντης, Λάριμνας και κάποιας άλλης περιοχής. Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αταλάντη, όπου εκεί σήκωσαν τα χέρια και δεν μπορούσαν να του παρέχουν ούτε πρώτες βοήθειες και έχει καταλήξει αυτή τη στιγμή στη Λαμία", δήλωσε εξοργισμένος ο πατέρας.

Για τα τραύματα που φέρει ο νεαρός, δήλωσε τα εξής: "Είναι σπασμένα και τα δύο του χέρια, έχει χαρακτηριστεί ως πολυτραυματίας. Μάλλον, ευτυχώς, επειδή έχει σκίσει το κεφάλι του, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, αλλά πέραν της αργοπορίας των ασθενοφόρων, είναι απαράδεκτο μια μέρα της χριστιανοσύνης μα κάνουν αγιασμό υδάτων σε 30 εκατοστά νερό".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα