Φίλης: Εχω δικαίωμα στην κριτική, υπάρχει παραδιοίκηση στην ΕΡΤ

Μιλώντας στον news247 στους 88,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης υπερασπίστηκε τις απόψεις του καταθέτοντας επιχειρήματα.

Αναλυτικά

Για τις συντάξεις: "Είναι καλό νέο η είδηση για τη Μέρκελ και τις συντάξεις. Να το πιστώσουμε αυτό στην κυβέρνηση και στον Τσακαλώτο που κάνει τη σχετική διαπραγμάτευση".

Για ΕΡΤ

και Παππα: "Δεν κάνω εγώ τις βαριές καταγγελίες. Τα έχουν δημοσιοποιήσει εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, να μην κάνουν τους κουφούς. Πρέπει να συζητηθούν αυτά τα θέματα, είναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα και διακινδυνεύουν την πορεία της ΕΡΤ. Η ΝΔ καιροφυλακτεί για να ρίξει πάλι μαύρο.

Δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση και διαφωνία με τον Νίκο Παππά, είναι πολιτική τοποθέτηση. Εάν η ΕΡΤ θέλει να κάνει μια τέτοια συζήτηση, να την κάνουμε. Εχω δικαίωμα να ασκώ κριτική ως βουλευτής που στηρίζω χωρίς προϋποθέσεις το έργο της κυβέρνησης.

Άκουσα στην ΕΡΤ, δημοσιογράφο-συνεργάτη της ΕΡΤ ότι όσα λέω ρίχνουν νερό στο μύλο της ΝΔ. Αυτό επιβεβαιώνει την ύπαρξης παραδιοίκησης".

Για το Σκοπιανό: "Τι ειπώθηκε στον καφέ με τον Ζάεφ; Δεν μας το είπε αυτό η κυρία Σπυράκη. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι ήταν τυχαία η συνάντηση στο καφέ. Πόσο πικρός ή πόσο γλυκός ήταν αυτός ο καφές;

Θα υπάρξει πλειοψηφία στη βουλή, είναι θετική η συμβολή της κυρίας Παπακώστα για την υπερψήφιση της συμφωνίας. Αναφέρομαι μόνο σε αυτό".

Για την πρόταση της Φώφης Γεννηματα: "Η κ. Γεννηματά είπε ότι ζητάει την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, βάζει προϋπόθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δείχνει ότι έχει συμφωνήσει με τη ΝΔ".

Keywords
Τυχαία Θέματα