Φέσσας: Δεν υπάρχει εγγύηση για έξοδο από την κρίση, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Στον απόηχο της κατρακύλας τραπεζικών μετοχών στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη και του εν γένει πολιτικού κλίματος ο Θεόδωρος Φέσσας παρενέβη τονίζοντας ότι η εικόνα των οικονομικών της χώρας κάθε άλλο παρά ρόδινη είναι.

Ο επικεφαλής του ΣΕΒ, μιλώντας σε έρευνα της MRB για την επιχειρηματικότητα, έκανε λόγο για "για χαμηλές πτήσεις, εικόνα που δεν είναι ρόδινη, ρυθμούς ανάπτυξης 2% που δεν εγγυώνται έξοδο από την κρίση, κλίμα που χαλάει ολοένα και

περισσότερο καθώς έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο, και μια χώρα που συνεχίζει να μην πείθει τους επενδυτές, και τις αγορές, στους οποίους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ελλάδα δεν έχει φύγει από τα καντράν της αμφιβολίας των αγορών" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Τόνισε ακόμα ότι "μπορεί στην Ελλάδα να βγήκαμε από το μνημόνιο, να είμαστε δεμένοι σε ένα σταθερό νόμισμα, να υπάρχει έδαφος για επενδύσεις, αλλά δεν εμπνέουμε εμπιστοσύνη και δεν δείχνουμε καμία σταθερότητα, αυτά δεν βελτιώνονται, και γίνονται πολύ πιο έντονα όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Οι επενδύσεις θέλουν κερδοφορία, και σταθερό περιβάλλον, εδώ στην Ελλάδα ακόμη δεν τα έχουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα