Φαλελάκης για τη "μεγάλη ζωή": Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ@@ους

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την δουλειά του, την προσωπική του ζωή, το φλερτ και τα social media.

Ο Φαλελάκης συμμετέχει στην παράσταση "Ωνάσης: Τα Θέλω Όλα", αλλά σε αντίθεση με τον ήρωα που υποδύεται, ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήταν ποτέ φαν της μεγάλης ζωής, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ@@ους και εγώ δεν θεωρούσα τον δικό μου επιδέξιο για τη μεγάλη

ζωή".

Σχετικά με το άδοξο τέλος που είχε η περσινή σειρά "Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς” ο ηθοποιός δήλωσε: "Δεν δεν είχε καλή τύχη από το ίδιο το κανάλι. Το ίδιο το κανάλι δεν το διαχειρίστηκε όπως έπρεπε και κόπηκε πριν ολοκληρώσει τον κύκλο του. Κάναμε ασφαλιστικά μέτρα, δικάστηκαν, κερδήθηκαν".

Ωστόσο, όπως είπε, του έχει τύχει πολλές φορές να μην πληρωθεί όπως θα έπρεπε: "Στο θέατρο υπήρξαν αρκετές φορές που δεν πληρώθηκαν. Σε μια δεν πήρα ούτε ένα ευρώ και σε κάποια άλλη πήρα 174 ευρώ για όλη τη συμμετοχή, πρόβες, παραστάσεις κλπ".

Ο Φαλελάκης σε ερώτηση αν αισθάνεται έτοιμος να ξαναφτιάξει τη ζωή του, μετά από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, απάντησε με έναν στίχο της Λίνας Νικολακοπούλου: "Αν ξανάρθει η αστραπή, είμαι έτοιμος να βάλω στο ευάλωτο εγώ δυο ποτήρια".

Ο ηθοποιός δήλωσε, ακόμη, πως δεν έχει social media και δεν τα θέλει καθόλου, ενώ ανέφερε πως δεν του αρέσει και ο τρόπος που ο κόσμος φλερτάρει μέσω αυτών. Όπως είπε: "Το φλερτ για μένα γίνεται μόνο κατ' ιδίαν. Θέλω να μου κινήσεις την περιέργεια, να σε δω, να σε ακούσω. Είμαι παλαιάς κοπής άνθρωπος, αυτά ανήκουν στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα