Εξασθένηση μελτεμιού και άνοδος της θερμοκρασίας από εβδομάδα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Επικράτηση θερμοκρασιών λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα με μικρή τάση ανόδου

• Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ που από τη Δευτέρα θα εξασθενήσουν

• Σχεδόν αίθριος καιρός

Σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ

07-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 08-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο από το μεσημέρι τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά, και στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 10-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξασθένηση,exasthenisi