Εξασθενεί το μελτέμι από την Πέμπτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Διατηρούνται οι θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα Οι άνεμοι στο Αιγαίο την Πέμπτη αρχικά θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν Σχεδόν αίθριος καιρός

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. καιρός,

με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια . Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 και αργότερα τοπικά 66 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά γεμάτα τα 8 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και νωρίς το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά .

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα