Εβδομάδα φιλίας από την Equal Society

Η Equal Society με αφορμή την παγκόσμια ημέρα φιλίας διοργανώνει στο Κοινωνικό Συσσίτιο - Ανθρώπων Γεύματα (Αλικαρνασσού 49) μια εβδομάδα αφιερωμένη στην ανιδιοτελή προσφορά και την αλληλεγγύη.

Από την Τρίτη 24 μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου, οι επισκέπτες της δομής, περισσότεροι από 200 άστεγοι και άποροι συμπολίτες μας, θα γευτούν εδέσματα από σεφ που μπροστά στη δίνη του πολέμου αναγκάστηκαν να αφήσουν

πίσω την πατρίδα και την κανονικότητά τους. Σύριοι, Αφγανοί και Ιρακινοί πρόσφυγες θα μαγειρέψουν για όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, που εξυπηρετούνται καθημερινά από το κοινωνικό συσσίτιο της Equal Society.

Η εβδομάδα φιλίας αποτελεί μια ξεχωριστή δράση η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού καθώς με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, οι πρόσφυγες στέκονται στο πλευρό όλων εκείνων των ανθρώπων που βρέθηκαν δίχως στέγη και αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας φιλίας, την Τρίτη 24 Ιουλίου, δεκάδες ρούχα θα προσφερθούν στις ευπαθείς ομάδες που σιτίζονται στο χώρο της δομής Ανθρώπων Γεύματα. Αυτή η ιδιαίτερη δράση, θα γίνει πράξη χάρη στην Alfa Cleaners η οποία δωρίζει σε συμπολίτες μας από ευάλωτες ομάδες όλα εκείνα τα ρούχα τα οποία έχουν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στα καταστήματά της.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου, η εβδομάδα φιλίας θα κλείσει με μελωδίες από τη Συρία. Η φιλία μεταξύ των λαών, χωρών, πολιτισμών και ατόμων, μπορεί να γεφυρώσει τις διαφορές και να αποτελέσει το αντίδοτο στον φόβο της διαφορετικότητας.

Από την Τρίτη 24 μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου η Equal Society, πρόσφυγες σεφ, η Alfa Cleaners και μουσικά ακούσματα από τις χώρες της Ανατολής, θα υπηρετήσουν την πανανθρώπινη έννοια της φιλίας, διαμορφώνοντας για ακόμη μια φορά τη Δομή Ανθρώπων Γεύματα σε έναν πολυθεματικό χώρο αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβδομάδα, Equal Society,evdomada, Equal Society