Ερώτηση Λοβέρδου για τις καταγγελίες Καμμένου για "γιάφκα Αντωνετσή - ΣΥΡΙΖΑ"

Ερώτηση για τις «πρωτοφανείς» δηλώσεις του πρώην υπουργού Εθν. Άμυνας Πάνου Καμμένου για τις κρίσεις ανώτατων αξιωματικών κατέθεσε προς τον νυν υπουργό Βαγγέλη Αποστολάκη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέδρος.

Νωρίτερα, ο Π. Καμμένος μέσω twitter είχε σχολιάσει ότι «δυστυχώς μετά από τέσσερα χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν

οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια».

Ο Π. Καμμένος είχε σημειώσει ακόμα ότι «άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-ΣΥΡΙΖΑ» συμπληρώνοντας: «Κρίμα. Ψηλά το κεφάλι». Υπενθυμίζεται ότι ο πτέραρχος Γιώργος Αντωνετσής είναι επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ.

Ο Αν. Λοβέρδος ρωτά τον Β. Αποστολάκη, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ αν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη μιας τέτοιας «γιάφκας» και «πώς εξηγείται ότι οι επιλογές σας, όπως τις εισηγηθήκατε στο ΚΥΣΕΑ, για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καταγγέλλονται από τον έως χθες υπουργό Άμυνας ως απολύτως κομματικές και προϊόν αδιαφανών διαδικασιών;» Παράλληλα, ο Αν. Λοβέρδος ζητά από τον Β. Αποστολάκη να ενημερώσει για τις «δυσάρεστες» εξελίξεις την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα