Έρχεται κλασικό καλοκαιράκι με μελτέμι και κανονικές θερμοκρασίες

Επιστρέφει σιγά σιγά το …καλοκαίρι στη χώρα μας με βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας η οποία το Σαββατοκύριακο θα επανέλθει σε κανονικές για την εποχή τιμές . Παράλληλα θα επικρατήσουν τα κλασσικά μελτέμια , χωρίς όμως να μας ταλαιπωρούν στις θαλάσσιες μετακινήσεις μας αφού δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν

πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-07-2019

Αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα