Επιθέσεις σε λεωφορεία: "Δίχτυα" απλώνει η Ασφάλεια για τον εντοπισμό των δραστών

"Δίχτυα" απλώνει η Ασφάλεια σε μία προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των επιτήδειων που πετάνε πέτρες σε διερχόμενα λεωφορεία επί της Λ. Συγγρού και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σύντομα μπορεί να προκύψουν αποτελέσματα.

Από θαύμα χθες δεν τραυματίστηκε κάποιος επιβάτης, ενώ από ανάλογη επίθεση προχθές, τραυματίστηκε μία κοπέλα από θραύσματα τζαμιών. Για τους δυο προσαχθέντες από την περιοχή, δεν προέκυψε τελικά τίποτα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την ίδια στιγμή συνελήφθησαν στους

Αγίους Αναργύρους Αττικής, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων-Καματερού, τρεις 15χρονοι Ρομά για διακεκριμένη φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, οι δράστες προκάλεσαν με ρίψη πετρών την θραύση υαλοπίνακα λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή. Στη συνέχεια ετράπησαν σε φυγή αλλά εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της περιοχής και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πρόσθετα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεση χθες το βράδυ σε διερχόμενο συρμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα, εξαιτίας της οποίας τραυματίστηκε στο μάτι μία επιβάτης από πέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα