Επίσημα ο "Τζον Σνόου" σε ταινία της Marvel: Ποιον υπερήρωα θα παίξει ο Κιτ Χάρινγκτον

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που έγιναν στο D23 Expo από τα Marvel Studios αφορά την προσθήκη του ηθοποιού Κιτ Χάρινγκτον - ο οποίος έγινε διάσημος υποδυόμενος τον Τζον Σνόου στη σειρά-φαινόμενο Game of Thrones - στο MCU.

Οι φήμες ότι ο Χάρινγκτον

θα κάνει την είσοδό του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel είχαν ακουστεί εδώ και ημέρες. Πλέον όμως είναι επίσημο: Ο Χάρινγκτον θα παίξει στην ταινία "Eternals" πλάι στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί, της Σάλμα Χάγιεκ και του Κουμάλ Ναντζιάνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωταγωνιστής της ταινίας "Eternals" -στον ρόλο του Ίκαρις- είναι ο Ρίτσαρν Μέιντεν, ο οποίος είχε επίσης παίξει στο Game of Thrones τον ξάδερφο του Τζον Σνόου, Ρομπ Σταρκ. Η ταινία άρα θα σημάνει το reunion των δύο ηθοποιών.

Ο Χάρινγκτον θα υποδυθεί τον Dave Whitman, γνωστό ως Black Knight (Μαύρος Ιππότης), έναν υπερήρωα που πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ τον Δεκέμβριο του 1967 και αποτέλεσε μέλος των Avengers. Ο Whitman δεν είναι θεός όπως οι υπόλοιποι Eternals: Είναι απόγονος του Σερ Πέρσι, ιππότη του βασιλιά Αρθούρου και κληρονόμησε από τον θείο του ένα σπαθί με μυστικιστικές δυνάμεις, το οποίο έφερε μια δυνατή κατάρα. Έχει εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες, είναι δεινός ξιφομάχος και μαχητής και φορά συνήθως πανοπλία, η οποία με τον καιρό εξελίχθηκε (δεδομένου ότι σχεδιάστηκε εκ νέου από τον Τόνι Σταρκ)

Η σχέση του με τους Eternals βασίζεται στην ερωτική σχέση που είχε συνάψει με τη Sersi, βασικό μέλος της ομάδας των "Αιώνιων" και ίσως η πιο ισχυρή εξ αυτών.

Ο Χάρινγκτον κοινώς θα επιστρέψει εκ νέου σε έναν ρόλο μεσαιωνικού ιππότη και είναι πιθανό να έρθει σε σύγκρουση με τον Μέιντεν-Ίκαρις για την καρδιά της Σέρσι.

Τους "Eternals" θα σκηνοθετήσει η ταλαντούχα Chloe Zhao και η ταινία αναμένεται να βγει στις 6 Νοεμβρίου 2020.

Μια πρώτη εικόνα των κοστουμιών των ηρώων:

Keywords
Τυχαία Θέματα