Επικοινωνία Μητσοτάκη - Μενέντεζ: "Στόχος η ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο"

Τηλεφωνική επικοινώνια είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον νέο Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

«Είχα μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνομιλία με τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τον συνεχάρη για το νέο του ρόλο ως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.

«Ανυπομονώ να επιδιώξουμε κοινούς στόχους

για ειρήνη και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή» προσθέτει ο πρωθυπουργός.

Had an interesting and productive conversation with @SenatorMenendez. I congratulated him on his new role as Chairman of the Senate Foreign Relations Committee and look forward to pursuing common goals of peace and stability in the Eastern Mediterranean and the wider region.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 21, 2021

Επικοινωνία Δένδια με τον Χάικο Μάας

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, συζητήσαμε για τις πρόσφατες επαφές του στην Άγκυρα και τις τελευταίες περιφερειακές εξελίξεις, αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, @HeikoMaas, συζητήσαμε για τις πρόσφατες επαφές του στην Άγκυρα και τις τελευταίες περιφερειακές εξελίξεις. pic.twitter.com/ej0byG2Q8N

Nikos Dendias (@NikosDendias) January 21, 2021

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα