Επιδείνωση του καιρού σχεδόν σε όλη τη χώρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες που θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 αι πρόσκαιρα και τα 8 μποφόρ στα πελάγη

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται συννεφιά με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική βροχές και βαθμιαία καταιγίδες

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις μεσημβρινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη βροχές και καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κατά τόπους ισχυρές τις μεσημβρινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Από τις βραδινές ώρες ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα θαλάσσια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα