Επιχείρηση της δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια την Τετάρτη

Επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων, πραγματοποίησε την Τετάρτη η ΕΛΑΣ. Οι δυνάμεις της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μαζί με την Ο.Π.Κ.Ε., επιχείρησαν στην Πλατεία Εξαρχείων και γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στην οδό Αντωνιάδου, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και τη δημιουργία εστιών συγκέντρωσης τοξικοεξαρτημένων ατόμων, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν έξι άτομα, όλοι τους αλλοδαποί, για τα αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην στη χώρα . Ακόμη, έγιναν προσαγωγές 16 ατόμων, εκ των οποίων 9 Έλληνες και 7 αλλοδαποί για να γίνει έλεγχος των στοιχείων τους. Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Συνολικά από την επιχείρηση, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: 625,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 926 πακέτα τσιγάρων, 119 συσκευασίες καπνού, 375 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα