Επεισόδια στη Χίο: Σύλληψη 45χρονου - Αναζητείται 32χρονος

Ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών συνελήφθη και ένας ακόμα ηλικίας 32 ετών αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Χίου, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο δημαρχείο Χίου.

Η σύλληψη του 45χρονου έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες από το astraparis, το πρωί της Τρίτης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στην εισαγγελέα

Χίου, που θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί σε δίκη με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο έτερος που φέρεται να έχει συμμετοχή κατά το επίμαχο στιγμιότυπο που έσπασε η τζαμαρία της εισόδου του δημαρχείου, έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και αν βρεθεί θα παραπεμφθεί μαζί με τον ήδη συλληφθέντα.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της άφιξης του Υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου όπου συνεδρίαζε εκτάκτως με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία υπερδομής 4.000.

Τότε, μερίδα συγκεντρωμένων στη θέα του Υφυπουργού εξαγριώθηκαν με αποτέλεσμα να πετάξουν μπουκάλια με νερό και καφέδες ενώ έσπασαν την πόρτα του Δημαρχείου Χίου κατά την προσπάθειά τους να μπουν μέσα στο κτίριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα