Έντονα φαινόμενα Κυριακή και Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Αλλαγή του Καιρού από την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες που έρχονται από τα δυτικά και τοπικά θα είναι ισχυρές

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, ιδιαίτερα Δευτέρα και Τρίτη

• Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 με 7 και τοπικά τη Δευτέρα στο Αιγαίο και τα 8 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2020

Νεφώσεις με βροχές αρχικά στα δυτικά και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, που μέχρι το απόγευμα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, την Πελοπόννησο, από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη Θράκη και πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.Τη νύχτα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-11-2020

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία από τα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της βορειοανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, γρήγορα όμως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6, στα βόρεια τοπικά 7 και στο βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, όπου τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΤΡΙΤΗ 01-12-2020

Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στο Ιόνιο από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που τη νύχτα θα ενταθούν. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βορειοανατολικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, η οποία θα γίνει αισθητή και στη νότια χώρα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02-12-2020

Στα δυτικά και βαθμιαία στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες.

Στη υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο σταδιακά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Βροχές και καταιγίδες στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές οι καταιγίδες και βελτίωση σταδιακή από Τρίτη . Η θερμοκρασία από τους 15 με 16 βαθμούς θα πέσει στους 11 βαθμούς Κελσίου

Νεφώσεις με βροχή στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις την Κυριακή με βροχές. Τη Δευτέρα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από τους 13 με 16 βαθμούς την Τρίτη θα πέσει στους 9 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έντονα, Κυριακή, Δευτέρα,entona, kyriaki, deftera