Ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων των μαθητών εν μέσω κορονοϊού

Το 2020 για κανέναν δεν θα είναι μια συνηθισμένη χρονιά. Για τα παιδιά όμως, που μετρούν μία - μία τις τάξεις του σχολείου, αυτή η χρονιά θα έχει ακόμα πιο βαριά έννοια. Ευτυχώς, η πανδημία του Covid-19 ήρθε σε μία εποχή, που η τεχνολογική επανάσταση έχει καταφέρει να εκμηδενίσει τις αποστάσεις για τους περισσότερους. Όχι όμως για όλους.

Για τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στο internet μέσω ενός tablet ή ενός laptop από το σπίτι τους, οι εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις είναι

σαν να μην συμβαίνουν. Η αληθινή παιδεία, όμως, μπορεί να ανθίζει μονάχα μέσα από τη δημοκρατία και να εκφράζεται μέσα από ίσες ευκαιρίες για όλους. Αυτές τις ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση διαφυλάσσει η πιο πρόσφατη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης της Anytime μέσα από την οποία η εταιρεία δωρίζει 1.500 tablets HUAWEI T3 9.6" σε δημόσια σχολεία σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το αξιόλογο, αλλά και πολύ δύσκολο έργο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με αυτόν τον απλό και άμεσο τρόπο η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN, στηρίζει τους μαθητές με μειωμένη πρόσβαση στην τεχνολογία, αλλά και τις οικογένειές τους και τους δασκάλους τους, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και της ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα κατανεμηθεί σε δημόσια σχολεία στους 10 νομούς της χώρας με τις μεγαλύτερες ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και να εμπεδωθεί μακροπρόθεσμα η καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Από την Anytime βέβαια δε θα περιμέναμε και κάτι λιγότερο, αφού έχει ήδη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον ίδιο τον άνθρωπο. Μέσα από τις digital υπηρεσίες που παρέχει, χτίζει το όραμά της για έναν κόσμο με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους. Γι' αυτό και η συγκεκριμένη δωρεά ταιριάζει απόλυτα στο DNA της, παρέχοντας για μία ακόμα φορά λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, γιατί κάθε στιγμή έχει αξία και κάθε στιγμή αξίζει περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενίσχυση,enischysi