Έλον Μασκ: Ο απίστευτος "όρος" που έθεσε για να παραιτηθεί από CEO στο Twitter

Αν πιστεύετε ότι ο Έλον Μασκ θα παρατήσει τόσο εύκολα τα "όπλα", όσες επικρίσεις και αν δέχεται για τις αμφιλεγόμενες πρακτικές που έχει υιοθετήσει από τότε που απέκτησε το Twitter, τότε μάλλον πλανάστε.

Αντιδρώντας στη "σφυγμομέτρηση" που ξεκίνησε ο ίδιος τη Δευτέρα (19/12) μέσω της πλατφόρμας, όπου κάλεσε τους χρήστες να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για το αν πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής του Twitter, με

την απόσυρσή του να επιθυμεί το 57,5% έναντι του 42,5% των χρηστών, ο Έλον Μασκ με νέα του ανάρτηση δήλωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει πράξη την επιθυμία του κοινού.

Μάλιστα, έθεσε και έναν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο και πρωτότυπο "όρο" για να αποσυρθεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα το κάνει μόνο εάν βρει κάποιον αρκετά ανόητο για να αναλάβει τη δουλειά.

"Θα παραιτηθώ από διευθύνων σύμβουλος μόλις βρω κάποιον αρκετά ανόητο για να αναλάβει τη δουλειά! Μετά από αυτό, θα 'τρέχω' απλώς τις ομάδες λογισμικού και διακομιστών", έγραψε χαρακτηριστικά ο μεγιστάνας.

Η συγκεκριμένη αντίδραση του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έρχεται λίγες ώρες μετά τη δημοσκόπηση που έκανε ο Snoop Dogg ρωτώντας και εκείνος με τη σειρά του αν πρέπει να αναλάβει εκείνος τη διοίκηση της πλατφόρμας.

Η απήχηση του κόσμου μάλιστα ήταν τεράστια, καθώς μέσα σε οκτώ ώρες, περίπου 2,5 εκατ. χρήστες απάντησαν στο ερώτημα, με τους περισσότερους εξ αυτών να απαντούν θετικά στο "δίλημμα" που έθεσε ο γνωστός ράπερ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλον Μασκ, CEO, Twitter,elon mask, CEO, Twitter