Εκστρατεία «Advantage Hers» για γυναίκες με χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους από την πρωταθλήτρια τένις Caroline Wozniacki και τη UCB

· Η Caroline Wozniacki, νικήτρια Grand Slam, είναι η αθλήτρια με τηνυψηλότερη κατάταξη και με διάγνωση ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ενώ εξακολουθεί ναπαίζει επαγγελματικό τένις.

- Η UCB είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτικήεταιρεία, που συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης πρωταθλήτρια τένις, CarolineWozniacki, για την παρουσίαση της καμπάνιας Advantage Hers, μιας νέας παγκόσμιας πρωτοβουλίας για την υγεία των γυναικών. Εμπνευσμένηαπό τη ζωή της Caroline με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, η καμπάνια έχει ως

στόχονα ενημερώσει για τις ανεκπλήρωτες ανάγκες εκατομμυρίων γυναικών που ζουν μεχρόνια φλεγμονώδη νοσήματα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αξονικήσπονδυλαρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα και η ψωρίαση. Στόχος της πρωτοβουλίας είναινα παρέχει ενημέρωση, πληροφορίες και υποστήριξη, για να τις ενισχύσει νααναλάβουν ενεργό ρόλο στη φροντίδα τους και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωήςτους.

«Γνωρίζω από εμπειρία τις δυσκολίες της καθημερινότητας με μια χρόνιαασθένεια, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, καθώς και τις καθυστερήσεις που μπορείνα υπάρξουν για μια έγκαιρη και σωστή διάγνωση. Γι’ αυτό είμαι τόσοενθουσιασμένη με τη συμμετοχή μου στην πρωτοβουλία «Advantage Hers», δήλωσεη Caroline Wozniacki. «Μέσα από αυτή τη νέα προσπάθεια ενημέρωσης καιενδυνάμωσης, θέλω να έρθω σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες μεχρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες σε όλο τον κόσμο, για να εμπνεύσω, να ενθαρρύνωκαι να μοιραστώ την εμπειρία μου με άλλες γυναίκες σαν κι εμένα. Στόχος μουείναι μέσα από την εκστρατεία ναμοιραστώ χρήσιμες πληροφορίες και στήριξη σε γυναίκες που το έχουν πραγματικάανάγκη. Συλλογικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε η μία την άλλη κερδίζονταςπλεονέκτημα έναντι των νοσημάτων μας, με μικρές νίκες κάθε φορά.»

Οι χρόνιες φλεγμονώδεις νόσοι, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αξονικήσπονδυλαρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα και η ψωρίαση, επηρεάζουν περισσότερααπό 180 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως, με περίπου το μισό των οποίων να είναιγυναίκες. Αυτές οι χρόνιες παθήσεις μπορούν να προκαλέσουν σημαντική σωματικήκαι συναισθηματική πίεση σε όσους ζουν με αυτές. Τα συμπτώματα μπορεί ναποικίλλουν, αλλά περιλαμβάνουν χρόνιο πόνο, συνεχή κόπωση, γαστρεντερικέςεπιπλοκές και συχνές λοιμώξεις, καθώς και συναισθηματική επίπτωση, όπωςκατάθλιψη ή άγχος, και συννοσηρότητες όπως ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις.

Η καμπάνια Advantage Hers εμπνέεται από την ανάγκη βελτίωσης τουεπιπέδου φροντίδας για τις γυναίκες με αυτές τις χρόνιες φλεγμονώδεις νόσουςκαι την ανάγκη να εξοπλιστούν με εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να γίνουν οιίδιες υπεύθυνες για τη φροντίδα τους. Οι γυναίκες με αυτές τις παθήσεις βιώνουνμοναδικές προκλήσεις και ανισότητες μεταξύ των φύλων που πρέπει νααντιμετωπιστούν, συμπεριλαμβανομένης και της καθυστερημένης διάγνωσης σεορισμένες από αυτές τις παθήσεις, τηςαυξημένης σωματικής και ψυχικής επιβάρυνσης σε σύγκριση με τους άνδρες με τιςίδιες ασθένειες, και τις μη διαχειριζόμενες ανησυχίες σχετικά με τονοικογενειακό προγραμματισμό και την εγκυμοσύνη.

«Αντλήσαμε έμπνευση από την επιμονή και τη φιλοσοφία ζωής της Carolineαπέναντι στις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει. Είμαστε περήφανοι πουσυνεργαζόμαστε μαζί της σε αυτή την συναρπαστική νέα πρωτοβουλία και πουσυμμετέχουμε στο ταξίδι της με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα», δήλωσε ο EmmanuelCaeymaex, Executive Vice President Immunology Solutions & Head of US, τηςUCB.

Για να συμμετάσχετε,ακολουθήστε το ταξίδι της Caroline στα κοινωνικά της κανάλια (Instagram: @carowozniacki Twitter: @CaroWozniacki Facebook: Caroline Wozniacki), χρησιμοποιώντας το #AdvantageHers. Μπορείτε ναβρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: AdvantageHers.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα