Έγιναν "σεκιουριτάδες" στα περίπτερά τους

Τα τελευταία μέτρα προστασίας από την COVID-19 περιλαμβάνουν το κλείσιμο των περιπτέρων από τις 12:00 έως τις 5:00, με αποτέλεσμα τα 24ωρα σημεία λιανικής πώλησης να αναγκάζονται να φυλάσσουν το εμπόρευμά τους και να πληρώνουν έναν επιπλέον εργαζόμενο για την νυχτερινή βάρδια που θα διατελέσει χρέη... "σεκιουριτά".

Όπως καταγγέλει ο εν λόγω ιδιοκτήτης περιπτέρου στο κέντρο της Αθήνας, τα μέτρα περιορίζουν κατά 1/3 την οικονομική τους

δραστηριότητα και τους αναγκάζουν να παραμένουν εκεί όλη την νύχτα φυλάσσοντας τα προϊόντα τους, τα οποία λόγω όγκου και ποσότητας είναι αδύνατον να μεταφέρονται κάθε μέρα.

Εξηγεί ότι, στο πλαίσιο περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, θα ήταν πολύ πιο λογική η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα παρά το ολικό κλείσιμο των περιπτέρων, εφόσον αυτοί που θέλουν να προμηθευτούν αλκοόλ και να συγκεντρωθούν σε πάρκα και πλατείες το πράττουν 12 παρά 5 που είναι ακόμα νόμιμο. Εναλλακτκά, οι πελάτες θα προτιμήσουν ένα πρατήριο καυσίμων, όπου μπορούν να προμηθευτούν κανονικά αλκοόλ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα