Δικαστικό Ρεπορτάζ: Κυκλοφορεί το τεύχος Ιουλίου

Με μεγάλες έρευνες, πλούσιο ρεπορτάζ, αρθρογραφία, συνεντεύξεις και παρασκήνιο κυκλοφορεί το συνδρομητικό επιστημονικό και δημοσιογραφικό περιοδικό “Δικαστικό Ρεπορτάζ” του Ιουλίου!

Φάκελος εγκληματικότητα και Οργανωμένο έγκλημα: Επιφανείς καθηγητές και ειδικοί επιστήμονες αναλύουν τα σύγχρονα φαινόμενα εγκληματικότητας και προτείνουν τη διαμόρφωση μιας νέας εντεγκληματικής πολιτικής. Γράφουν οι: Γ. Πανούσης, Ν. Κουράκης, Ι. Τσίγκανου, Μ. Σκανδάμης και Μ. Σφακιανάκης, Ράλλειος Σχολή: Η μακροβιότερη δικαστική υπόθεση των ελληνικών Δικαστηρίων. Χρειάστηκαν να περάσουν 44 χρόνια
έως ότου αποδοθούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας του οικοπέδου, που στέγασε για πρώτη φορά την ιστορική Σχολή, στον Δήμο Πειραιά, Συνέντευξη: Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κώστας Μενουδάκος σταθμίζει τα όρια προστασίας αντικρουόμενων δικαιωμάτων των πολιτών, Αντίδικοι: Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη συνταγματικότητα ή μη βασικών διατάξεων του Νόμου περί “Προστασίας της Εργασίας”, Ρεπορτάζ: e-Justice: Η διαδικτυακή πύλη για τη Δικαιοσύνη, το χρήσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο σε πολίτες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες του νομικού χώρου. Πλήρης οδηγός, Αναμνήσεις: Η δίκη της Δ.Ε.Κ.Α. Όταν η Χούντα μοίραζε χρόνια φυλάκισης με συνοπτικές διαδικασίες.

Γίνε συνδρομητής και απέκτησε και εσύ το “Δικαστικό Ρεπορτάζ” στο σπίτι ή στο γραφείο σου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με το τμήμα συνδρομών στο 210-3007646 και συνδέσου με το εμπορικό τμήμα ή στείλε email στο [email protected]

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δικαστικό Ρεπορτάζ, Κυκλοφορεί, Ιουλίου,dikastiko reportaz, kykloforei, iouliou