Δέσποινα Βανδή και Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί σε θεατρική υπερπαραγωγή

Έχουν γραφτεί πολλά για το ζευγάρι αυτό και είναι πλέον επίσημο πως θα μοιραστούν το θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας σε μια θεατρική υπερπαραγωγή που το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να κάνει "θραύση".

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή θα συνεργαστούν στο θέατρο και θα παίξουν στο έργο του αχτύπητου διδύμου, Μιχάλη

Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, που θα φέρει τον τίτλο "Το δικό μας σινεμά" και θα μοιάζει με ένα tribute στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Σπύρος και η Δέσποινα θα υποδυθούν ένα ζευγάρι ηθοποιών που θα τους δούμε από το 1955 μέχρι το 1975, δηλαδή τη μεγάλη 20ετία του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ θα υπάρχουν πολλές αναφορές σε Έλληνες ηθοποιούς, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η εν λόγω θεατρική παράσταση θα είναι υπερπαραγωγή, αφού θα έχει 10 πρωταγωνιστές, εκ των οποίων ζευγάρια θα υποδυθούν οι Μέμος Μπεγνής - Κατερίνα Λέχου, Παύλος Χαϊκάλης - Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί.

Η παράσταση θα ανέβει το καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος, που ουσιαστικά φτιάχνεται από την αρχή, ένα καλοκαιρινό θέατρο 2000 θέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα