Δες πέρα από την εμφάνιση. Το γεμάτο συμβολισμούς σποτ του Zombie Boy

Η είδηση του θανάτου του Zombie Boy, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rick Genest έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο 33χρονος Καναδός φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του, με τις αρχές να τον βρίσκουν νεκρό στην οικία του το Μόντρεαλ. Πριν από έξι χρόνια, το μοντέλο είχε λάβει μέρος σε μια καμπάνια διάσημης εταιρίας καλλυντικών που είχα κατακλύσει το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβρη του 2012, ο Zombie Boy θα γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της L'Oreal για μια σειρά προϊόντων Make Up για το πρόσωπο και το σώμα. Μια από τις μεγαλύτερες

εταιρίες ομορφιάς στον κόσμο παρήγαγε ένα ακριβό σποτ στο οποίο, το μοντέλο από τον Καναδά εμφανιζόταν μπροστά στο φακό χωρίς ίχνος τατουάζ. Η εμφάνισή του χωρίς τα έργα τέχνης στο δέρμα του, έδειχνε έναν όμορφο νέο άνδρα και δύσκολα θα μπορούσε κανείς να μαντέψει τι κρύβεται κάτω από το καλυπτικό μακιγιάζ.

Το σποτ ξεκινούσε με την ερώτηση: «Πώς κρίνεις ένα βιβλίο;» και στα πρώτα δευτερόλεπτα του παρακολουθούσαμε τον Genest μακιγιαρισμένο και «αψεγάδιαστο». Σιγά, σιγά ο Καναδός απομάκρυνε το μακιγιάζ από όλο του το σώμα, προκειμένου να αποκαλυφθεί το πραγματικό του πρόσωπο.

Το βίντεο που έδειχνε στη συνέχεια την πολύωρη και επίπονη προσπάθεια των μακιγιέρ και του ίδιου να καλύψουν όλο το σώμα με μακιγιάζ έκλεινε με μια παρότρυνση. «Δες πέρα από το εξώφυλλο» ή σε πιο ελεύθερη μετάφραση «Δες πέρα από την εμφάνιση».

Το βίντεο είχε προσελκύσει περισσότερα από 60 εκατ. viewers στο διαδίκτυο, ενώ αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες στο διαδίκτυο για το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ LADYLIKE:

O Zombie Boy ήταν πολλά περισσότερα από ένα ''φρικιό'' με τατουάζ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δες, Zombie Boy,des, Zombie Boy