Δείτε το Medellin: Η Madonna παρουσίασε σε παγκόσμια μετάδοση το νέο της single

Το πρώτο single του επερχόμενου νέου άλμπουμ της με τίτλο "Madame X" παρουσίασε η Madonna σε ειδικό event που διοργάνωσε το MTV στο Λονδίνο. Ο λόγος για το "Medellin", ένα ντουέτο με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ Maluma.

Δείτε εδώ την παρουσίαση του νέου βίντεο κλιπ:

Πρόκειται για ένα mid tempo κομμάτι με έντονα λάτιν και reggaeton στοιχεία,

ο τίτλος του οποίου είναι εμπνευσμένος από την πόλη "Μέδεγιν" που ήταν η έδρα του βαρόνου των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ.

Η επιλογή ταιριάζει άλλωστε με τη νέα "περσόνα" που δημιούργησε η Madonna, την "Madame X", όπως θα ονομάζεται το νέο άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του βίντεο κλιπ, η Madonna μίλησε με θαυμαστές της από όλο τον κόσμο για το νέο της πόνημα.

Επόμενος σταθμός για τη βασίλισσα της ποπ, η σκηνή του τελικού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, στις 18 του Μάη, οπότε ετοιμάζει ένα ανεπανάναληπτο σόου με μία παλιά και μία νέα επιτυχία, για το οποίο έχει ήδη δεχθεί επικρίσεις. Η επιστροφή της ωστόσο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι στα 60 της χρόνια γνωρίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας καλύτερα από τον καθένα.

Δείτε εδώ ένα μικρό preview του νέου video:

Keywords
Τυχαία Θέματα